Crossfit

De combinatie tussen gewichtheffen, atletiek en gymnastiek is een trainingsvorm die crossfit genoemd wordt. De sporters voeren met hoge intensiteit zo snel mogelijk gevarieerde functionele bewegingen uit. Het doel van crossfit is veelzijdige fysieke ontwikkeling met als resultaat een atletisch lichaam en top conditie.

Alle 13 resultaten

Knee sleeve

Voor optimale ondersteuning, warmte en compressie voor, tijdens en na een crossfit work-out is de Matchu Sports knee sleeve ideaal. De knee sleeve wordt voor verschillende doeleinden gebruikt en is te gebruiken voor pijnverlichting, stabiliteit en verbeterde circulatie. De stabiliserende en ondersteunende eigenschappen zijn belangrijke eigenschappen van de knee sleeve omdat de knieën veel te verduren krijgen tijdens crossfit work-outs.

Fitness elastiek

Een fitness elastiek is ideaal om je te helpen en ondersteunen bij pull ups. Het fitness elastiek kan ook gebruikt worden bij oefeningen die gericht zijn op specifieke spiergroepen. Voornamelijk tijdens de crossfit training kan een fitness elastiek helpen bij extra herhalingen of de juiste weerstand voor een intensievere work-out.

Springtouw

Een springtouw is in de warming-up onmisbaar voor het verhogen van je hartslag. Door het comfortabele schuim om de handvatten ligt het springtouw lekker in je handen en zal je tijdens het springen geen last krijgen van zere handen. Het springtouw wordt voornamelijk gebruikt tijdens warming-ups bij crossfit en verchtsporten.

Wrist wraps

De wrist wrap wordt voornamelijk gebruikt bij krachtsport en crossfit om polsblessures te voorkomen. Wrist wraps bieden extra stabiliteit door de bewegingsvrijheid te verminderen, waardoor jezelf minder moeite hoeft te doen om je polsen in de juiste houding te houden tijdens oefeningen. Oefeningen waarbij je de wrist wraps kan gebruiken zijn bijvoorbeeld: benchpress, clean & jerk of push press.

MENU
maps 053-432 84 24