Matchu Sports Fysiobox

De Matchu Sports Fysiobox

Deze eyecatcher mag niet ontbreken in jouw praktijk! Gevuld met betrouwbare
oefenmaterialen, zodat de gekozen behandeling voor jouw cliënt
met goed materiaal thuis voortgezet kan worden.

Persoonlijk

De cliënt kan direct, na vaststellen van het geadviseerde behandelplan, het juiste oefenmateriaal aanschaffen en samen de gewenste oefeningen doornemen met de kwaliteitsproducten van Matchu Sports.

Service

Wij komen de box persoonlijk in de praktijk plaatsen. Aanvullingen
worden per post verstuurd. Hiervoor geldt: voor 15:00u besteld, de volgende
werkdag geleverd.

Open of afsluitbaar

Wil je een open display in de praktijk neerzetten of sluit je hem toch liever
af? We bieden zowel een afsluitbare als open Fysiobox aan.

Altijd op maat

De Fysiobox kan helemaal naar wens ingevuld worden. Ervaring heeft ons namelijk geleerd dat elke praktijk behoefte heeft aan andere producten. Vanwege onze samenwerking met FysioTape B.V. kunnen we de display ook voorzien van verschillende CureTape producten. We kunnen de Fysiobox echter ook in een standaardindeling afleveren. Elk product hierin is een bestseller!

Matchu Sports Fysiobox

De producten in de box:

patella braceDe patella brace is geschikt wanneer je een pijnlijke knie hebt en de knieklachten rondom de knieschijf zitten. De maat van de patella brace is universeel.

bekkenbandDe bekkenband geeft steun en compressie aan het bekken gewricht. Deze compressie is in te stellen met de 2 elastische spanbanden die aan de bekkenband zitten.

schouderstretcherEen schouderstretcher is een ideaal hulpmiddel voor het trainen van – of voor revalidatie van de schouder. De schouderstretcher is eenvoudig aan de deur te bevestigen.

weerstandsbanden setComplete set weerstandsbanden van 22 cm. Set bestaat uit 4 stuks met verschillende weerstanden. Deze set is geschikt voor oefentherapie voor zowel benen als armen.

weerstandsband 25mDeze weerstandsband van 25 meter is geschikt voor allerlei verschillende oefeningen ter bevordering van coördinatie en kracht. De weerstand band is leverbaar in 5 verschillende weerstanden.

fitness elastiekHaal een complete sportschool in huis met het fitness elastiek. Een ideale en veelzijdige manier om verschillende spiergroepen te trainen: de mogelijkheden zijn nagenoeg oneindig.

curetape 5x5CureTape® is een kinesiotape van zeer hoge kwaliteit. CureTape® wordt gebruikt tijdens een Medical Taping behandeling.

foam roller zwartDe foam roller wordt door fanatieke sporters gebruikt om spieren los te maken en spierknopen weg te masseren. De foam roller is leverbaar in het oranje, blauw en zwart.

Matchu Sports fysiobox | product verpakkingen | oefenmateriaal

Matchu Sports Box bestellen

Enthousiast geworden en wil je meteen aan de slag met jouw eigen Fysiobox? Vul onderstaande formulier dan in en we nemen binnen een werkdag contact op.

1. Kies een box*
OpenAfsluitbaar

2. Kies de producten*
PatellabraceCureTapeWeerstandsbanden setWeerstandsband 25mBekkenbandFoam roller zwartSchouderstretcherFitness elastiek

3. Check uw korting
Op producten in een afgevulde Fysiobox krijgt je 30% korting. Vul het formulier in en we laten binnen een werkdag weten wat het totale kortingsbedrag is!

Naam*

E-mail*

Telefoon

Onderwerp/vraag

MENU
maps 053-432 84 24