Valentijnsdag

Premium sports gear
Gratis verzending vanaf €40,-
Laagste prijsgarantie
Zo t/m vr voor 21.30 besteld, morgen in huis

TREAT YOURSELF10% OFF

Hey daar! Guess what? Matchu gooit een Valentijnsdag spektakel de wereld in, en het is niet jouw doorsnee harten en bloemen gedoe. Nee, deze gaat helemaal over jou, de onafhankelijke geest die zijn eigen weg kiest.

Maak kennis met de TREAT YOURSELF campagne! Wie heeft er een Valentijn nodig als je je eigen MVP kunt zijn? vanaf 5-2-2024 t/m 14-2-2024 krijg je een glorieuze 10% korting op alle sportspullen bij Matchu. Het is niet zomaar een uitverkoop; het is een viering van zelfvergoding en atletische kracht.

Dus, laat het gewone achter je, breek los van het traditionele en duik in een winkelavontuur dat helemaal om JOU draait.

Bij Matchu is de TREAT YOURSELF-campagne niet alleen een feest, maar een fitnessrevolutie! Dus, terwijl je die 10% korting in je winkelmandje gooit, laten we het hebben over enkele must-haves voor jouw sportieve koninkrijk:

Massagun EVOLVE ONE: Na een intense workout verdient jouw lichaam wat liefdevolle zorg. Onze Massagun staat paraat om die vermoeide spieren te kalmeren met heerlijke massages.

Eiwitshake Forest Fruit: Trakteer jezelf op de heerlijke smaakexplosie van onze Forest Fruit eiwitshake. Deze shake voedt je spieren als nooit tevoren.

Rubberen kettlebells: Geef je workout een boost met onze rubberen kettlebells. Veelzijdig, duurzaam en perfect voor zowel krachttraining als cardio.

Waar wacht je nog op? TREAT YOURSELF met deze essentials en dompel jezelf onder in de wereld van topprestaties.


Volg ons via: