Vechtsport artikelen

Premium sports gear
Gratis verzending vanaf €40,-
Laagste prijsgarantie
Zo t/m vr voor 21.30 besteld, morgen in huis
Bij Matchu Sports vind je verschillende vechtsport artikelen die te gebruiken zijn bij verschillende vechtsporten zoals B-kick, (kick)boksen, MMA en grappling.

Toont alle 15 resultaten

Vechtsport benodigdheden

De essentiële benodigdheden bij vechtsporten zijn boksbandages en een bitje. Deze spullen zijn vaak wel te lenen bij je club of school, maar bezwete bandages en het bitje zijn niet de meest prettige spullen om na een ander te gebruiken.

Boksbandages

Boksbandages zijn ideaal om je polsen te verstevigen tijdens een training of vechtwedstrijd. De boksbandages zijn gemaakt met een klittenbandsluiting en een lus om je duim doorheen te doen. Dit maakt ze erg makkelijk in gebruik. Op ons YouTube account is een video te vinden waarin we laten zien hoe je boksbandages draagt.

Bitje

Een bitje is onmisbaar tijdens wedstrijd én training. Het bitje zorgt ervoor dat je gebit beschermt is tegen klappen en zorgt ervoor dat je tanden niet op elkaar knallen. Dit bitje is makkelijk op maat te maken, door hem eerst even in kokend water te doen en vervolgens op te bijten.

Vechtsport equipment

Naast de benodigdheden tijdens een wedstrijd of training is er ook equipment om je training makkelijker te maken, beter te worden en je training ook eens thuis te doen. Hierbij gaat het bijvoorbeeld om bokspads, trap- en stootkussens, bokshandschoenen en scheenbeschermers. Deze spullen zijn altijd aanwezig in de sportschool, maar het is natuurlijk ook leuk om thuis een keer te trainen met deze equipment.

Bokshandschoenen

Onze bokshandschoenen zijn zowel te gebruiken voor boksen als kickboksen en zijn geschikt voor beginnende en gevorderde vechters. De handschoenen beschermen je tijdens een gevecht en houden je polsen stabiel. Naast bokshandschoenen heeft Matchu Sports ook MMA handschoenen. Deze handschoenen zijn speciaal gemaakt voor MMA, Grappling, zaktraining of B-kick.

Kickboks scheenbeschermers

Kickboks scheenbeschermers zorgen ervoor dat je ongestoord kunt trainen zonder je druk te hoeven maken over vervelende blessures op je scheenbeen en voeten. De scheenbeschermers beschermen zowel je voet als je scheenbeen.

Trap – en stootkussen

Een trap- en stootkussen is tegenwoordig in iedere sportschool onmisbaar geworden. Het kussen wordt gebruikt om lowkicks en midkicks op te oefenen bij een partner. Er is ook een kleinere variant trap- en stootkussen. Dit product wordt verkocht om snelle combinaties te maken met slagen en trappen.