Retourneren

Premium sports gear
Verzending € 2,95 / Gratis vanaf €40,-
Laagste prijsgarantie
Zo t/m vr voor 21.30 besteld, morgen in huis

Annuleren of retourneren

Bestellingen die je toch niet wenst te ontvangen kun je vaak dezelfde werkdag voor 15.00 uur nog annuleren zodat wij het pakket kunnen onderscheppen bij de pakketdienst.

U heeft een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. U heeft vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden.  Het product kan alleen ongebruikt en,  indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.

Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor uw rekening. Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen crediteren.

Wanneer je binnen Nederland kiest voor verzending met PostNL bedragen deze kosten ca. € 6,95 voor pakketten onder de 10kg. Pakketten boven de 10kg brengen ca. € 13,25 verzendkosten met zich mee.

Tevens kunt u gebruik maken van het modelformulier Modelformulier voor herroeping Matchu Sports.

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product (als de gehele order retour komt), onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Als de consument heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft de ondernemer de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.

Verzendadres :

Matchu Sports
Josink Kolkweg 18
7545 PR Enschede

Niet goed? Geld terug!