Zakelijke klant bij Matchu Sports

Meer gemak, meer voordeel.

Of je nu een eigen groothandel, fysiotherapie praktijk, sportschool of personal training studio hebt: Matchu Sports is jouw partner voor al je oefenmaterialen. We denken graag met je mee, zowel in grote als in kleine oplossingen. Samen kunnen we meer waarde creëren voor jouw onderneming, hoe groot je ook bent. Er is altijd een oplossing die bij je past.

Matchu Sports magazijn

Matchu Sports account

Met je eigen zakelijke account wordt bestellen makkelijker dan ooit. De prijzen die exclusief voor jou als zakelijke klant geldig zijn worden direct in onze shop weergegeven. Daarnaast zijn alle gegevens ingevuld, dus bestellen wordt alleen maar makkelijker. Uiteraard mag je ons altijd bellen of mailen als we je ergens mee kunnen helpen, of als je het gewoon fijner vindt om je bestelling persoonlijk te doen.

Alle voordelen op een rijtje:

✓  Persoonlijk contact
✓  Zakelijke kortingen
✓  Korting direct zichtbaar in de webshop
✓  Rechtstreeks van de fabrikant
✓  Op werkdagen voor 21:30 besteld = morgen in huis
✓  Gratis verzending vanaf €40,-!

Fysiobox

Ben je op zoek naar een eyecatcher voor in je praktijk of studio? Dan is de fysiobox de oplossing voor jou! Profiteer van gezonde marges en een verhoogd serviceniveau door deze display van ons af te nemen. De display zelf is helemaal gratis! Meer informatie? Je leest het via deze link: meer over de Matchu Sports Fysiobox.

Offerte opvragen

Wil je een bestelling boven de € 500,- plaatsen? Neem dan even contact met ons op via info@matchusports.nl of het contactformulier. We doen je graag een voorstel op maat in de vorm van een offerte.

Ik wil zakelijke klant worden!

Matchu Sports Fysiobox
MENU
maps 053-432 84 24