Sponsoring

Premium sports gear
Gratis verzending vanaf €40,-
Laagste prijsgarantie
Zo t/m vr voor 21.30 besteld, morgen in huis

GESPONSORD WORDEN DOOR MATCHU SPORTS?

Matchu Sports is een innoverend en sportbewust bedrijf. Mede hierom willen we graag iets terug doen voor de sport. Gezondheid en bewegen zijn essentieel om vitaal door het leven te gaan. Maar hoe vertel je dit verhaal aan iedereen? Sponsoring speelt daarbij voor ons een belangrijke rol. Matchu Sports wil niet alleen sporten bereikbaar maken voor iedereen, maar ook willen wij jullie de kans geven om gesponsord te worden. Wij koppelen ons graag aan jouw als atleet, influencer of vereniging. Ook zijn wij geïnteresseerd in een leuk verhaal waarin jij ons mee kan nemen. Met deze investering kunnen we samen de wereld vertellen hoe essentieel gezondheid is. Dus, ben jij die atleet die ons gaat helpen dit verhaal te vertellen?

Ambassadeur?

Heb jij een leuk verhaal? Of ben jij lid van een grote sport vereniging en wil jij dat jouw vereniging een sponsor deal krijgt of Ambassadeur worden van Matchu Sports.nl? Stuur ons dan een motivatie mail! In deze mail vertel jij waarom wij precies jou moeten sponsoren en doe jij een voorstel wat jij verwacht van ons. En misschien word jij dan in de toekomst wel een Matchusports ambassadeur.

Influencer?

Matchu Sports heeft als doel om sporten voor iedereen bereikbaar te maken. Maar om iedereen te stimuleren om gezond te leven zoeken wij mensen die ons verhaal kunnen vertellen aan de wereld. Heb jij een groot bereik, of vind jij ons merk super leuk om te vertegenwoordigen, vul dan het aanmeldingsformulier in en kan jij in de toekomst ons verhaal naar buiten brengen.
Wanneer we jouw aanmeldingsformulier hebben beoordeeld krijg je altijd bericht terug. In dit bericht is het goed mogelijk dat wij je uitnodigen voor een sponsor gesprek.

Vragen? Stel ze!

Bel ons op: 053-4328424
Mail ons op: [email protected]

Vul ons aanmeldingsformulier in!

  Naam (verplicht)

  Emailadres (verplicht)

  Woonplaats (verplicht)

  Website/Social media (verplicht)

  Beroep/Studie

  Motivatie