Sportvoeding

Sportvoeding en voedingssupplementen maken het een stuk gemakkelijker om de benodigde voedingsstoffen binnen te krijgen voor het opbouwen van spieren. Het kan je zelfs nét dat streepje voor geven bij wedstrijden of trainingen wanneer je ze combineert met het juiste dieet.

Alle 6 resultaten

Sportvoeding kopen

Je vraagt je vast af: kan ik dan geen resultaten met normale voeding behalen? Het antwoord hierop is simpel: jawel! In de jaren 50 lukte het de bodybuilders ook om groot te worden, dus nu kan dat natuurlijk nog steeds. Maar als je dit wil, heb je een flinke klus voor de boeg. Naast dat het gewoon hartstikke duur is, kost het je ook nog eens veel energie, tijd en tripjes naar de supermarkt. Supplementen maken het een stuk makkelijker om de benodigde voedingsstoffen binnen te krijgen en kunnen dus als een heel mooie aanvulling op jouw normale dieet gelden.

Het meest belangrijke aspect van je (sport)dieet is de gebruikelijke voeding: zorg dat je voldoende maaltijden per dag binnenkrijgt en dat deze maaltijden ook nog eens eiwitten en koolhydraten bevatten. Je kunt deze maaltijden allemaal met vast voedsel invullen, maar het is makkelijker, sneller en goedkoper om dit ook deels op te vangen met bijvoorbeeld creatine of onze eiwitshakes banaan en vanille. Creatine of eiwitshakes kopen? Matchu Sports biedt een vertrouwd assortiment en bestellen kan makkelijk en snel.

Eiwitshakes kopen?

Eiwitshakes kopen kan makkelijk en snel bij Matchu Sports. Eiwitshakes zoals de whey protein shakes van Matchu Sports zijn niet alleen ontwikkeld voor reusachtige spierbundels. Ook de gewone sporters hebben veel profijt bij het gebruiken van eiwitshakes. Natuurlijk helpen extra eiwitten in je dieet met het behalen van je resultaten, maar er zijn ook nog een aantal andere voordelen. Zo helpt whey proteïne bij het verlagen van je vetpercentage, terwijl je spiermassa behoudt. Onderzoek heeft uitgewezen dat wei eiwitten helpen bij het opbouwen van vetvrije massa en het helpt spierkracht te vergroten. Het beste resultaat wordt behaald wanneer je 30 minuten tot een uur voor én na het sporten een shake consumeert. Een ander groot voordeel van eiwitshakes is dat ze het hongergevoel onderdrukken. Dit komt doordat je lichaam het hormoon dat het signaal aan je brein geeft dat je honger hebt minder aanmaakt bij het gebruiken van eiwitshakes. Dit effect kan tot wel 4 uur duren. Dus, in plaats van te snacken of je hand in de koektrommel te steken is het beter een eiwitshake te drinken.

Creatine kopen?

Ook creatine kopen doe je bij Matchu Sports. Ongeveer 90% van de personen die met creatine aan de slag gaan merken dat ze hierdoor ontzettend veel resultaat behalen. Creatine verhoogt de capaciteit van het lichaam om werk met hoge intensiteit te verzetten, met als resultaat dat je spiergroei en verhoogde prestaties bij jezelf terug zult zien. Creatinefosfaat wordt door je lichaam gebruikt om het spierweefsel dat voor explosieve kracht te voorzien van onmiddellijke energie, zodat deze spieren niet voortijdig vermoeid raken. Dit zorgt er weer voor dat je meer herhalingen kunt uitvoeren, sneller kunt sprinten of krachtiger kunt deelnemen in wat voor sportprestatie je dan ook levert. Als je je lichaam een aanvullende dosis creatine geeft om mee te werken, kun je dit proces versterken.
Creatine is een stof die van nature al in je lichaam aanwezig is. Sterker nog, zonder creatine zou het voor je lichaam helemaal niet mogelijk zijn om energie te produceren tijdens bewegingen met hoge intensiteit. Er is veel onderzoek gedaan naar de werking van creatine. Hieruit is onder andere gebleken dat creatine het herstel bevordert na een grote inspanning. Je herstelt sneller van je training doordat creatine de spiercellen tegen beschadigingen beschermt. Ook helpt het je jouw spieren volume te geven, wat positief is. Je ziet dus letterlijk het effect op je lichaam!

MENU
maps 053-432 84 24