Fitness apparaten

Premium sports gear
Gratis verzending vanaf €40,-
Laagste prijsgarantie
Zo t/m vr voor 21.30 besteld, morgen in huis
Met deze fitnessapparaten breng je jouw fysiek gegarandeerd naar een ander niveau, of het nou thuis of in de gym is. De fitnessapparaten van Matchu Sports bieden je de mogelijkheid om jouw persoonlijke doelen te behalen! Dit kan door middel van het squat rack, de power sled of ons fitness bench. Het is ideaal om deze fitnessapparatuur voor thuis te gebruiken, zodat jij hier ook verschillende oefeningen kunt doen om al je spiergroepen te trainen! Tijd voor je eigen home gym dus.

Toont alle 4 resultaten

Wat is mogelijk met deze fitnessapparaten?

Met al onze fitnessapparaten is het mogelijk om een goede full body workout te hebben. Denk hierbij aan oefeningen als de (front) squat, deadlift, bench press en shoulder press. Op deze manier kun je jouw hele lichaam trainen. Daarnaast kun je ook oefeningen toevoegen met je eigen lichaamsgewicht, zoals de pull up. Wil je de pull up optimaal uitvoeren? Lees dan ons artikel: Hoe master je de pull up. Het is gemakkelijk om met de fitnessapparaten compound oefeningen te doen. Zo kun je deze combineren met bijvoorbeeld dumbbell oefeningen, zodat je jouw spieren ook kunt isoleren. Met deze oefeningen kun je goed de focus leggen op één specifieke spiergroep. Om af te vallen en vet te verbranden kun je naast de krachttraining nog cardio bij jou thuis toevoegen. Hier heb je geen cardio apparaten voor nodig, want dit kan door helemaal kapot te gaan op de weight sled. Dit apparaat wordt veel gebruikt bij sporten als American football, rugby, voetbal en ijshockey. De weight sled is ideaal voor op het gras, kunstgras of tapijt. Hiermee kun je perfect je kracht en conditie tegelijkertijd trainen. De fitnessapparaten nemen weinig ruimte in beslag, dus dit is dus ideaal voor in de garage of op zolder! Daarnaast zijn het squat rek en de gym bench op elke ondergrond te gebruiken. Dus, ben je nog op zoek naar fitnessapparaten om thuis training naar een ander niveau te brengen? Probeer een (multi) squat rack, gym bench of weight sled van Matchu Sports, want deze zorgen gegarandeerd voor een goede workout bij jou thuis!

FAQ Fitnessapparaten


  • Is een squat rack het waard?
  • Een squat rek is handig om thuis met zware gewichten te trainen. Niet alleen het trainen geeft je meer steun, ook kan je gemakkelijk een barbell met halterschijven aan hangen. Zo hoef je de gewichten niet op te ruimen en kan je de volgende keer gelijk verder met trainen.
  • Waar zijn squats goed voor?
  • Een squat rack is gemakkelijk te gebruiken voor squats. Bij squats train je je hamstrings, heupen, quadriceps en bilspieren.
  • Kan je bankdrukken met een squat rack?
  • Je kan een squat rek in hoogte verstellen. Dit is handig voor als je wilt squatten met iemand die kleiner of groter is, ook is het handig omdat je ermee kan bankdrukken. Of andere oefeningen waarbij je na de oefening je barbell gemakkelijk op een squat rack wilt laten rusten.
  • Wat kun je doen met een halterbank?
  • Met een halterbank kan je verschillende oefeningen doen. Een halterbank is te gebruiken in combinatie met een squat rack en dumbbells.