Stootkussens

Premium sports gear
Gratis verzending vanaf €40,-
Laagste prijsgarantie
Zo t/m vr voor 21.30 besteld, morgen in huis

Stootkussens, ook wel trapkussens genoemd, worden veel gebruikt bij het beoefenen van vechtsporten en zijn perfect voor wanneer je samen met je trainingspartner wil knallen in de gym. Er zijn echter meerdere soorten trap en stootkussens, en dus bepaald het soort training welk trapkussen het meest geschikt is voor jou. Wij helpen je bij het maken van een keuze!

Toont alle 3 resultaten

Stootkussen kopen? Hier moet je op letten!

Bij Matchu Sports bieden we 3 verschillende soorten stootkussens aan, namelijk de boks pads en ons trap en stootkussen, verkrijgbaar in zowel een kleine als grote variant. Maar waar moet je precies op letten, zodat je zeker weet dat je het juiste product in huis haalt?

Welke boks pads moet je kiezen?

Boks pads

Wanneer je je voornamelijk bezig wil houden met stoottraining, dan zijn onze box pads de juiste keuze voor jou. Ook als je meer focus wil leggen op precisie, reactiesnelheid en snelle combinaties met je handen raden we je deze bokskussens zeker aan. Door de kleine omvang van het stootkussen kan je trainingspartner snel van positie wisselen, waardoor je deze aspecten goed kunt trainen.

Trap en stootkussen klein

De kleine variant van ons trap en stootkussen is een stuk groter dan de boks pads en heeft dus ook meer omvang. Dit maakt dit trapkussen ideaal wanneer je je, naast het trainen op stoten, óók wil richten op het geven van trappen, kniestoten of stoten uit wil delen met je elleboog. Tijdens een training gebruik je meestal 2 trapkussens, daarom krijg je bij ons extra voordeel bij aankoop van 2 stuks!

Trap en stootkussen groot

Naast het kleine stootkussen kun je ook bij ons terecht voor de grote variant van het trapkussen. Deze is zeer geschikt wanneer je je op zowel stoten als trappen wil concentreren op een groot deel van het lichaam. Je kunt hem op allerlei manieren vasthouden, waardoor je veel kunt variëren met trappen en stoten. Daarnaast zijn al deze producten gemaakt van sterk kunstleer en hoogwaardige nylon, waardoor je er superlang gebruik van kunt maken!