Sportverzorging

Premium sports gear
Gratis verzending vanaf €40,-
Laagste prijsgarantie
Zo t/m vr voor 21.30 besteld, morgen in huis
Even bijkomen van je training? Zorg dan dat je de sportverzorgingsproducten van Matchu Sports in huis haalt! Met de producten in deze categorie is het makkelijker dan ooit om te ontspannen, af te koelen of juist op te warmen.

Toont alle 2 resultaten

Ice pack set

Soms heb je gewoon direct verkoeling nodig en helaas heb je niet altijd een vriezer in de buurt, zoals bijvoorbeeld tijdens een evenement of bij een sportvereniging. Dan zijn de ice packs, of instant cold packs, een perfecte oplossing. De ice packs zijn gevuld met twee stoffen die, wanneer ze met elkaar in aanraking komen, razendsnel een ijskoude vloeistof worden. Één van de stoffen zit binnenin de ice pack in een zakje, dat je kunt laten knappen wanneer je de ice pack nodig hebt. Na het knappen van dit zakje schud je enkele seconden flink met de ice pack, waardoor de ingrediënten zich goed mengen. Op deze manier heb je binnen enkele seconden verkoeling op je blessure, brandwond of bloeduitstorting. De ice packs worden per 12 stuks geleverd, dus je kunt er meteen even mee vooruit. Eigenlijk is dit product onmisbaar voor elke sportvereniging. Let op: de ice packs zijn niet herbruikbaar. Wanneer je de ice packs in de vriezer legt en gaat hergebruiken loop je het risico dat het buitenste zakje scheurt en de vloeistof gaat lekken.

Sensatouch large

De sensatouch kompressen zijn, in tegenstelling tot de ice packs, herbruikbaar en zijn voorzien van een zachte coating. Dit zorgt ervoor dat je het kompres direct op de huid kunt gebruiken zonder dat dit de huid ook beschadigt. De kompressen moeten ongeveer twee uur in de vriezer gekoeld worden voordat ze voldoende afgekoeld zijn en ook voldoende effect hebben. Daarnaast kunnen de kompressen opgewarmd worden. Dit kan in warm (geen kokend) water of in de magnetron, waarbij 1 minuut op 600W voldoende is.