Padel benodigdheden

Premium sports gear
Gratis verzending vanaf €40,-
Laagste prijsgarantie
Zo t/m vr voor 21.30 besteld, morgen in huis

Met onze padel benodigdheden haal je alles in huis dat je nodig hebt om met een goed gevoel de baan op te gaan. We hebben de benodigdheden opgedeeld in padel rackets en padel accessoires. Het toffe aan ons assortiment is dat we alle producten met zorg uitgezocht en samengesteld hebben. De rackets zijn in samenwerking met padel pro’s getest en aangepast om jou er zo lekker mogelijk mee te kunnen laten spelen.

Toont alle 10 resultaten

Padel benodigdheden kopen? Hier moet je op letten

Als je op het punt staat om jouw padel reis te beginnen, vraag je je vast af wat je allemaal moet kopen om een goede start te maken. Uiteraard begin je met een racket, want zonder wordt het lastig om te spelen. Let er bij het racket op dat je de juiste keus maakt, gebaseerd op jouw speelstijl en ervaring. Je leest hier meer over in onze padel racket categorie. Verder is het goed om jouw racket te beschermen. Dit doe je met de speciale tape die we hiervoor aanbieden. We hebben deze tape met opzet doorzichtig gemaakt, zodat het design van de rackets goed zichtbaar blijft. Je ontkomt er niet aan dat je jouw racket tegen de glazen wand slaat, dus je kunt beter nu investeren in een goedkoop strookje tape dan dat je vrij snel je racket weer moet vervangen. Het is ook goed om na te denken over een overgrip. Wij bieden onze rackets in één gripmaat aan, dus het kan zijn dat dit iets te smal is als je grote handen hebt. Dus, heb je grote handen? Dan mag ook zeker de overgrip niet missen in jouw sporttas.

FAQ Alle padel benodigdheden


  • Wat heb je allemaal nodig tijdens padel?
  • Om padel te kunnen spelen heb je nodig; een padel racket, padel schoenen, padel sportkleding en padel accessoires zoals overgrip, padel ballen en racketbeschermtape.
  • Heb je speciale schoenen nodig voor padel?
  • Het beste is om speciale padel schoenen te kopen, echter snappen wij het als je zelden een potje padel speelt het zonde vindt om dit aan te schaffen. Een goed alternatief is om tennisschoenen te gebruiken.