Over Matchu Sports

Premium sports gear
Gratis verzending vanaf €40,-
Laagste prijsgarantie
Zo t/m vr voor 21.30 besteld, morgen in huis
Matchu Sports is opgericht in 1999 en is een groothandel die zijn eigen merk neerzet in oefenmaterialen voor fysiotherapie en fitness. Oorspronkelijk is het merk ontstaan vanuit de fysiotherapie achtergrond, maar in 2015 hebben we het roer volledig omgegooid. Je kunt gerust zeggen dat je momenteel naar de 2.0 versie van Matchu Sports kijkt: jong, fris, dynamisch en klaar voor de toekomst.
In de laatste jaren hebben we internationaal voeten aan de grond gekregen en zijn we te vinden in een groot aantal landen en bij veel distributeurs.
De nauwe samenwerking met aanbieders zoals Decathlon in veel van deze landen is iets waar we ontzettend trots op zijn en we zijn er van overtuigd dat dit nog maar het begin van ons verhaal is.
Doordat wij onze producten direct van de fabrikant inkopen en alle overige processen zelf in beheer hebben, ben je niet alleen verzekerd van een topkwaliteit product, maar profiteer je ook nog eens van een zeer gunstige prijs. Deze transparante strategie, waarbij eerlijkheid, kwaliteit en de “fun factor” gewaarborgd worden zie je terug in alles dat we doen.

Missie en visie

Matchu Sports heeft als doel sporten voor iedereen bereikbaar te maken. We willen mensen stimuleren om gezond te leven en willen hierbij veel meer zijn dan alleen een sportmerk.
Je kunt bij ons niet alleen terecht voor allerlei benodigdheden van topkwaliteit, we helpen je ook in jouw reis richting een gezonde levensstijl.
Dit doen we door met gezonde recepten, oefeningen en allerlei interessante artikelen over gezondheid in het algemeen. Op deze manier ben je bij ons altijd aan het juiste adres. Ook jij hebt het in je om een elite athlete te worden. Met de juiste mindset, tools en tips gaan we er samen alles aan doen om jouw doelen te behalen. Dus, ben je er klaar voor? Join the elite!

LocatieWij zijn gevestigd in Enschede op het bedrijvenpark Josink Es. Hier hebben wij ons centrale magazijn en onze showroom. Dit is ook de plek waar we elke dag honderden pakketten met een glimlach voor je klaarmaken. Ben je in de buurt en wil je eens een kijkje komen nemen? Neem gerust contact met ons op.