Over Matchu Sports

Matchu Sports is opgericht in 1999 en is een groothandel die zijn eigen merk neerzet in oefenmaterialen voor fysiotherapie en fitness. Het merk is bekend bij verschillende internationale distributeurs en wordt veel door fysiotherapeuten gebruikt.
Ons assortiment bestaat uit producten die voor van alles te gebruiken zijn: van revalidatie en massage tot krachttraining en zelfs correctie van zithouding.

Missie en visie

Het idee achter Matchu Sports is eigenlijk simpel: waarom te veel betalen? Helaas zien we bij veel producten dat de prijs / kwaliteitsverhouding nogal scheef ligt. Wij vinden dit nergens voor nodig. Doordat wij directe lijnen hebben met diverse producenten en alle overige processen zelf in beheer hebben kunnen we alle onnodige stappen die een eindproduct duurder maken gewoon overslaan. Dit zorgt er voor dat jij niet te veel betaalt. Matchu Sports is hét voorbeeld dat kwaliteit gewoon betaalbaar kan zijn.

Locatie

Wij zijn gevestigd in Enschede op het Euregio bedrijventerrein. Hier hebben wij ons centrale magazijn en onze showroom. Ben je in de buurt en wil je eens een kijkje komen nemen? Neem gerust contact met ons op.

 

MENU
maps 053-432 84 24