Koen Verweij – TEAM VIKING

Premium sports gear
Gratis verzending vanaf €40,-
Laagste prijsgarantie
Zo t/m vr voor 21.30 besteld, morgen in huis

#Team
Viking

MATCHU X KOEN VERWEIJ
MATCHU & Koen Verweij hebben elkaar gevonden, trekken samen op. Een fijne combinatie, want een samenwerking tussen een energiek sportmerk en een fanatiek sportman kan niet fout. Samen zorgen ze ervoor dat de oud-topschaatser fitter wordt dan ooit. Doel? Een droomfysiek.

TRAINEN BOVENLICHAAM
Een flinke uitdaging, want op deze manier heeft Koen nog niet eerder getraind. Als schaatser ligt de focus namelijk nooit op het bovenlichaam: te veel spieren zitten de prestaties alleen maar in de weg.

WORKOUT MET VERSTAND
De challenge voor Koen is dus niet alleen om weer fit te worden, maar tegelijk compleet nieuwe spiergroepen aan te pakken. Maar hoe doe je dit precies? Welke oefeningen kun je het best doen en hoe frequent & specifiek train je?

TEAM VIKING
De pijn, het gevecht, de triomf. Matchu volgt Koen in zijn strijd richting een fit lichaam. Maar het is meer dan dat. Daarom lanceren we samen Team Viking. Een beweging voor een gezond, fit lichaam. Een platform over fitness, training en voeding.

WHY VIKINGS?
Vikings. Mannen met baarden, vrouwen met zwaarden. Stuk voor stuk armen van staal en moed. Veel moed. Maar vooral waren Vikings mensen met eer. Nooit opgeven. Respect voor tegenstanders. Strijden met open vizier. Alleen zo bereikten ze het Walhalla (Vikinghemel) en konden ze hun goden recht in de ogen kijken. Net als Koen, net als jij: strijders van Team Viking. Met durf en energie de mat op. Met lef en pit de ring in. Dag in, dag uit. Da’s typisch Team Viking: different day, same attitude!Volg ons via: