SUMMER SHAPE UP

Premium sports gear
Gratis verzending vanaf €40,-
Laagste prijsgarantie
Zo t/m vr voor 21.30 besteld, morgen in huis

SUMMER SHAPE UP 10% OFF

Vakantiegangers opgelet: dit is jullie allerlaatste kans om in shape te komen voor de zomer. Geef nog één keer gas deze maand tijdens de Summer Shape Up en pak 10% korting op je hele bestelling.

Wat houdt de Summer Shape Up in?

  • 10% EXTRA KORTING op alles in je winkelmandje!
  • Deze waanzinnige korting geldt zelfs bovenop de al afgeprijsde items!
  • Geen beperkingen, geen uitzonderingen. Als het in de winkel is, is het in de sale.

Het is bijna zomer! De sale is geldig van 10-06-2024 t/m 02-07-2024. Pak daarom deze lekkere korting om jezelf helemaal klaar te stomen voor het strand. Probeer onze heerlijke clear whey, of daag jezelf uit met de burn challenge van 30 dagen. Gebruik actiecode SHAPEUP door op de knop te drukken.

Summer shape up

Het is een heerlijk gevoel: in de zomer zelfverzekerd het strand op. Hoppa, hijs jezelf gewoon in die zwembroek of bikini. Je bent namelijk nog op tijd als je nu volop aan je beachbody gaat werken. Geef nét dat beetje extra gas in de gym, en let goed op je eetpatroon. We weten zeker dat het je gaat lukken deze zomer.
Om je te helpen, hebben wij een lekkere sale voor je klaargezet. Heb je ook gezien dat we in onze “fit tips” gigantisch veel oefeningen, recepten en tips hebben staan, en je zelf een trainingsschema kunt maken?

Als je net dat extra zetje in de rug nodig hebt om te beginnen, dan krijg je hem bij deze van ons. Maar wacht niet te lang. De sale eindigt namelijk al op 2 juli. Voor je het weet is het voorbij en loop je een mooie korting mis.

Volg ons via: