Liquid chalk

Liquid chalk

Wil jij meer grip tijdens je workouts? Met liquid chalk heb je altijd extra grip binnen handbereik. Doordat het in een handig hersluitbaar flesje komt is het makkelijk mee te nemen in elke sporttas.

14,95
- +
 • GRATIS verzending > €40,-
 • Laagste prijsgarantie
 • Zo t/m vr voor 21.30 besteld, morgen in huis
SKU: 8718819924043 Categorie: Tag:
Premium sports gear
Gratis verzending vanaf €40,-
Laagste prijsgarantie
Zo t/m vr voor 21.30 besteld, morgen in huis

Beschrijving

Liquid chalk helpt je om meer grip te krijgen tijdens je workouts. Of je nou bezig bent in de gym of in de klimhal, met vloeibaar magnesium verbeter jij je grip. En betere grip staat gelijk aan betere prestaties en vermindert de kans op blessures. Vloeibaar krijt absorbeert vocht en geeft grip bij normaal gesproken zweterige handen. Extra grip komt vooral goed van pas bij oefeningen met barbells, turnringen en pull-ups. Buiten originele magnesium carbonate blokken heb je ook liquid gym chalk, oftewel vloeibaar magnesium. Bij veel mensen heeft liquid chalk de voorkeur boven een magnesium blok, aangezien liquid chalk makkelijk mee te nemen is en minder geknoei achterlaat.

Bij liquid chalk kan je ook beter doseren hoeveel je gebruikt, waardoor je minder verspilling krijgt.
In sommige gevallen is het gebruik van magnesiumpoeder of magnesium carbonate verboden om te gebruiken in de sportschool. Hierdoor is vloeibaar magnesium een perfect alternatief, het is makkelijk mee te nemen en laat minder geknoei achter. Liquid chalk kan voor verschillende sporten gebruikt worden. Het wordt voornamelijk gebruikt bij klimmen, crosstraining, powerlifting, turnen en paaldansen. Met het gebruik van vloeibaar magnesium heb je geen last van stofwolken bij het aanbrengen. Dit is ook de reden waarom vloeibaar krijt de voorkeur heeft bij sportscholen en klimhallen.

Liquid chalk informatie:

 • Makkelijk mee te nemen
 • Verbetert grip
 • Absorbeert zweet
 • Verpakking bevat 1 flesje
 • 250 ml
 • Verminderd blaren
 • Houdt je handen droog
 • Kan prestaties verbeteren
 • Komt in een handig hersluitbaar flesje

Hoe gebruik je vloeibaar magnesium?

Je gebruikt liquid chalk door ten eerste de fles goed te schudden. Doe vervolgens een druppel, ongeveer zo groot als een munt, in de palm van je hand. Mocht dit niet genoeg zijn, dan kan je altijd meer toevoegen. Wrijf het vloeistof daarna uit over de palm van je handen en je vingers. Wacht nu enkele seconden tot het droog is. Je zult zien dat je handen steeds meer bedekt zullen zijn met magnesium. Ook helpt het om met je handen te zwaaien om het sneller te laten drogen. Let op: Niet aanbrengen bij een beschadigde huid en weghouden bij je ogen! Om irritaties te voorkomen is handig om bij de eerste keer eerst een kleine druppel aan te brengen om te kijken hoe de huid reageert. Na gebruik is de magnesium makkelijk te verwijderen met warm water en zeep.

Extra informatie
Inhoud

250 ml

Aantal

1 fles

Kleur

Zwart

Reviews Door Feedback Company

0.00/ 10
0
0 review

Er zijn nog geen beoordelingen.

Andere suggesties…

Gerelateerd