Eiwrap met gerookte zalm

Premium sports gear
Gratis verzending vanaf €40,-
Laagste prijsgarantie
Zo t/m vr voor 21.30 besteld, morgen in huis
Een goede vulling om je werkdag mee door te komen!
eiwrap met zalm


  • Porties 2
  • Kcal 375
  • Minuten 10
  • Snel snel makkelijk icon
  • Eiwitrijk eiwitrijk

Wat is er nou lekkerder dan een omeletje tussen de middag? Verwen jezelf eens met deze eiwrap met gerookte zalm! De eiwrap is een variatie op een normale omelet en vult super goed. Vol met eiwitten en ook nog eens heel lekker. De eiwrap met zalm is snel te maken en ideaal voor de lunch, of in kleine stukjes als hapje. Je kunt deze eiwrap ook koud eten, maak het in de avond klaar en neem het de volgende morgen mee als lunch op je werk. Je hebt zo een lunch vol eiwitten, omega 3 en goede vetten, een goede vulling om je werkdag mee door te komen! Eventueel kun je variëren door er geroosterde pijnboompitjes aan toe te voegen.

Ingrediënten

  • 100g gerookte zalm
  • 20g roomkaas
  • 8 cherry tomaatjes
  • 3 medium eieren
  • Scheutje (amandel)melk
  • 1 eetlepel olijfolie
  • Dille takjes
  • Handjevol rucola
  • Zout, peper en paprikapoeder naar smaak

Bereiding

  1. Klop 3 eieren met een scheutje melk en een snufje zout, peper en paprikapoeder in een kom. Doe olijfolie in een koekenpan en schenk het losgeklopte ei in de pan.
  2. Zet het vuur hoog en laat het ei stollen en garen door een deksel op de pan te leggen.
  3. Snij ondertussen de cherry tomaatjes door de helft.
  4. Haal de omelet uit de pan en smeer het in met roomkaas.
  5. Leg de rucola, zalm en cherry tomaatjes op de omelet en rol deze op als een wrap.

Voedingswaarden

  • Calorieën: 375
  • Vetten: 21,9g
  • Verzadigd: 8,2g
  • Meervoudig onverzadigd: 0,4g
  • Enkelvoudig onverzadigd: 1,8g
  • Trans: 0,0g
  • Cholesterol: 482,7mg
  • Natrium: 2133,1mg
  • Kalium: 443,4mg
  • Koolhydraten: 7,4
  • Voedingsvezels: 1,2g
  • Suikers: 3,4g
  • Eiwit: 34,1g
  • Vitamine A: 119,4%
  • Vitamine C: 14%
  • Calcium: 35,3%
  • Ijzer: 10,3%

Geschreven door:

Reageren