Voetbal pionnen

(14 reviews)

Voetbal pionnen

(14 reviews)

Deze set pionnen is perfect voor het uitzetten van een veld of voor oefeningen! Met deze set kun je het eigenlijk alleen maar goed doen. 50 stuks op een houder, 5 kleuren én een zacht prijsje. Perfect toch?

19,95
- +
 • GRATIS verzending > €40,-
 • Laagste prijsgarantie
 • Zo t/m vr voor 21.30 besteld, morgen in huis
SKU: 8717524699680 Categorie:
Premium sports gear
Gratis verzending vanaf €40,-
Laagste prijsgarantie
Zo t/m vr voor 21.30 besteld, morgen in huis

Beschrijving

Met deze voetbalpionnen, ook wel trainingshoedjes of markeringshoedjes genoemd, zet je gemakkelijk velden en oefeningen uit. Tegenwoordig zijn ze op elk veld onmisbaar! Van voetbal tot hockey en van rugby tot atletiek, elke trainer heeft markeringshoedjes nodig om velden uit te zetten en oefeningen duidelijk te maken.
Omdat je graag ineens klaar wil zijn en een zo compleet mogelijke set wil bestellen, bestaat onze pionnenset uit 50 stuks. De pionnen worden op een houdertje geleverd en bestaan uit 5 kleuren: blauw, geel, groen, rood en wit. Met deze verschillende kleuren is het makkelijk om verschillende segmenten in een veld of oefening duidelijk af te bakenen.
Doordat het zo’n omvangrijke set is met een groot aantal verschillende kleuren zijn ze erg bruikbaar als trainingsmateriaal, ook wanneer je uitgebreide oefeningen uit wil zetten. De pionnen worden vaak samen met onze speedladder gebruikt om een circuit uit te zetten waarmee de balans en coördinatie bevorderd kan worden.

Kenmerken van de pionnen:

 • De pionnen worden geleverd op een houdertje
 • Een houder bevat 50 schelpen
 • Op een houder zitten de kleuren: blauw, geel, groen, rood en wit
 • Diameter pionnen: 19cm
 • Goede kwaliteit
 • Buigbaar materiaal
 • Merk: Matchu Sports
 • Ook wel bekend als: afbakenschelpen, hoedjes

Voetbalpionnen kopen

Wil je pionnen kopen? Zoek dan niet verder! Onze set bevat maar liefst 50 stuks voor een heel goede prijs. En je kunt er ook nog eens lang mee vooruit. De pionnen zijn namelijk dusdanig dik dat ze niet meteen kapot gaan als je erop gaat staan. Je bent dus verzekerd van een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. De pionnen zijn ook goed te gebruiken bij verschillende balans- en coördinatie oefeningen. Heb je wat inspiratie nodig voor je volgende training? Kijk dan eens op onze oefeningenpagina. Hier hebben we een aantal oefeningen uitgezet die je helpen bij je voetenwerk en balans. Combineer deze bijvoorbeeld met wat sprintwerk om er een mooi geheel van te maken. Voor dit laatste kun je de pionnen goed gebruiken.

Extra informatie
Inhoud

50 stuks

Kleur

Wit – Geel – Groen – Blauw – Rood

Reviews Door Feedback Company

4.69 out of 5
9.38/ 10
14
14 review
 1. Alexandro Brito Costa

  Voetbal pionenHet moeten nog gebruikt worden, maar ik ben allesinds heel erg tevreden over
 2. juuk dalenoord

  voetbal pionnenheel funtioneel onze kleinkinderen zijn er blij mee
 3. Wim Verjans

  Goed product
  • Goed zichtbaar
  Voetbalpionnen ook goed te gebruiken als plaatsmarkeerder tijdens buitenrepetitie van onze zanggroep.
Andere suggesties…