Clear Whey

Premium sports gear
Gratis verzending vanaf €40,-
Laagste prijsgarantie
Zo t/m vr voor 21.30 besteld, morgen in huis

Dit is de revolutie op het gebied van eiwitshakes! De clear whey isolate eiwitshake van Matchu Sports is niet zomaar een eiwitshake, want deze drinkt net zo makkelijk weg als een glas limonade. Verfrissend en licht, ten opzichte van de melkachtige normale eiwitshakes.

Toont alle 4 resultaten

Clear Whey Isolate kopen? Dit moet je er over weten

De shake is gemaakt van hoogwaardig gehydrolyseerd wei-isolaat en is van de hoogste kwaliteit. Als je niet van de melkachtige normale eiwitshakes houdt is dit dan ook de ideale oplossing. Deze eiwitshake is verkrijgbaar in de smaken Forest Fruit en Green Apple. De smaken zijn niet alleen verfrissend, maar ook nog eens ontzettend lekker. Ideaal voor de zomer, met bijvoorbeeld lekker veel ijsblokjes. Dit is de revolutie op het gebied van eiwitshakes! De clear whey isolate eiwitshake van Matchu Sports is niet zomaar een eiwitshake, want deze drinkt net zo makkelijk weg als een glas limonade. Verfrissend en licht, ten opzichte van de melkachtige normale eiwitshakes. De shake is gemaakt van hoogwaardig gehydrolyseerd wei-isolaat en is van de hoogste kwaliteit. Als je niet van de melkachtige normale eiwitshakes houdt is dit dan ook de ideale oplossing.

Wanneer drink je het?

Onze clear whey protein isolate bevat de puurste ingrediënten en is de ideale aanvulling op jouw actieve levensstijl. Voor optimaal spierherstel adviseren we je om de shake minimaal 30 minuten voor en maximaal 30 minuten na de training te drinken. Je kunt dus prima één of twee shakes per dag drinken om je dagelijkse eiwitinname te verhogen. We adviseren je maximaal 3 shakes per dag te nemen.

Laag in calorieën

De clear whey bevat daarnaast minder calorieën dan een gewone eiwitshake. Zo bevat de clear whey isolate shake maar 85 calorieën per serving, terwijl de whey proteïne shake ongeveer 110 calorieën bevat. Ideaal voor het droogtrainen dus. De clear protein in deze shake is net zoals in de andere shakes van Matchu Sports gemaakt van wei eiwit, een bijproduct uit melk. De clear whey isolaat bevat net iets meer dan 20 gram eiwitten per scoop (25 g) en het drinken van zo’n shake is dus een goede manier om je dagelijkse eiwitinname te verhogen. Meng één scoop whey protein eiwit isolaat met 400 ml water. Mocht je meer houden van een zoete shake kun je eventueel 300 ml water gebruiken.

De shaker

Gebruik voor het shaken een grotere shaker. Bijvoorbeeld eentje van 600ml of zelfs 800ml. Er komt namelijk veel schuim vrij bij het shaken. Je hebt dus voldoende ruimte in je shakebeker nodig om het drankje goed te mengen. Schrik niet, want dit is gebruikelijk. Laat je shakebeker na het schudden even een halve minuut staan, zodat het schuim weg kan trekken en daarna ben je klaar om van je heerlijke shake te genieten.

Isolaat

Voor deze shakes is eiwitisolaat gebruikt. Whey isolaat is op een andere manier geproduceerd dan concentraat, waardoor de stof in verhouding meer eiwitten en minder koolhydraten en vet bevat. Dit betekent dat het minder vet en lactose bevat dan concentraat. De stof is dus puurder dan concentraat, wat met zich meebrengt dat de shake van goede kwaliteit is en daardoor goed is voor het herstel van je spieren. Ook is het beter geschikt voor mensen met een lactose intolerantie (niet voor mensen met een melkallergie natuurlijk). Het whey eiwit bevat geen suiker en door het kleine beetje zoetstof sucralose is de smaak perfect.

Verfrissend en licht

Het grote voordeel van deze clear whey isolate protein shake is dat het verfrissend en licht is ten opzichte van de meeste melkachtige eiwitshake. Hierdoor is de shake ideaal om in de zomer te nuttigen. Er zitten echter net zo veel eiwitten in deze shake, in verhouding zelfs meer!

Smaken

De clear whey protein van Matchu Sports bestaat uit twee smaken: Forest Fruit en Green Apple. De Forest Fruit is meer voor de zoetekauw, maar smaakt ook erg verfrissend. De Green Apple is licht zurig, maar dit zorgt ook voor een hele frisse smaak. We weten zeker dat je beide smaken lekker zult vinden, dus probeer ze snel uit!

Veelgesteld vragen over clear whey


 • Wat is clear whey?
 • Clear whey is gemaakt van wei-eiwitten en staat erom bekend dat het een van de snelst verteerbare eiwitbronnen is. Het verschilt daarom erg met andere soorten eiwitdranken.
 • Wat is het verschil tussen clear whey en clear protein?
 • Clear whey is minder dik, melkachtig en klonterig dan clear protein en daardoor makkelijker drinkbaar.
 • Moet ik clear whey mengen met water of melk?
 • Wij raden je aan om de clear whey te mengen met water.
 • Wat doet clear whey met je lichaam?
 • Clear whey stimuleert spieropbouw, spierbehoud en spierherstel. Het binnenkrijgen van genoeg eiwitten is voor veel mensen namelijk niet haalbaar. Door clear whey wordt dit wel gehaald omdat het gemakkelijk door de spieren wordt opgenomen.
 • Is clear whey goed om af te vallen?
 • Clear whey helpt in vergelijking met andere eiwitdranken beter om af te vallen. Dit komt omdat het geconcentreerde eiwitten bevat en hier minder koolhydraten en vetten in zitten. De calorieën die het bevat zijn over het algemeen alleen maar eiwitten.
 • Is clear whey goed om spiermassa op te bouwen?
 • Clear whey bevat erg veel eiwitten. Deze eiwitten zorgen ervoor dat je spieren goed herstellen en om spiermassa op te bouwen.