Droog trainen

Premium sports gear
Gratis verzending vanaf €40,-
Laagste prijsgarantie
Zo t/m vr voor 21.30 besteld, morgen in huis

Of je nou aan het trainen bent omdat de zomer voor de deur staat, of omdat je het hele jaar shredded wil zijn: met onze droog trainen voeding zit je altijd goed! Iedereen wil kunnen flaneren op het strand, toch? Het volgende is hierbij belangrijk: zoveel mogelijk spiermassa behouden en toch vet verliezen. Dit kan door een calorie tekort te hanteren. Het aantal calorieën dat je eet bepaalt namelijk hoeveel kilo’s je af zult vallen. Het is daarom belangrijk om te blijven trainen en daarnaast genoeg eiwitten binnen te krijgen.

Toont alle 6 resultaten

Droog trainen voeding kopen? Dit heb je nodig

Eiwitshakes

Het is gebruikelijk om 1,8 tot 2 gram eiwit per kilo lichaamsgewicht per dag binnen te krijgen. Zorg er dus voor dat je de juiste hoeveelheid binnenkrijgt. Voor veel mensen is het lastig om dit te halen, dus daarom kun je jouw eiwitinname een boost geven met de eiwitshakes van Matchu Sports. Deze zijn beschikbaar in vier verschillende smaken: vanille, banaan, chocolate en forest fruit.

Fatburners

Zorg ervoor dat je tijdens het droog trainen minder calorieën binnenkrijgt dan normaal, want dit zorgt ervoor dat je vet verliest. Door middel van onze fatburners is het gemakkelijk om de honger te stillen. Hierdoor eet je minder en is het makkelijker om dit gedurende de dag vol te houden.

BCAA

Onze BCAA's bevatten essentiële aminozuren die nodig zijn voor het opbouwen en herstellen van spieren. Omdat er tijdens het droog trainen minder gegeten wordt is het van belang dat je deze toch alsnog binnen krijgt. Deze BCAA's bevatten geen toegevoegde suikers, ideaal voor het droog trainen dus!

Pre workout

Het is gebruikelijk dat je tijdens het droog trainen minder energie hebt. Om alsnog alles uit je training te halen is de Oerkracht pre workout de ideale oplossing. Met deze pre workout ben je namelijk verzekerd van een goede training! Let wel op dat je gezond blijft eten en dus ook genoeg gezonde vetten binnenkrijgt, want dit heeft je lichaam ook nodig.

Droog trainen pakket

De meeste mensen zorgen ervoor dat ze binnen 8 tot 12 weken droog zijn. Het is dus belangrijk dat je gedurende deze weken alles kunt geven. Om per week genoeg energie te hebben hebben we een speciaal droog trainen voordeelpakket samengesteld. Hier zit alles in wat jouw lichaam nodig heeft om droog de zomer in te gaan. Je bespaart maar liefst 40% op je aankoopbedrag als je dit pakket aanschaft!

FAQ droog trainen