Magnesium

Magnesium is in het lichaam een noodzakelijke voorwaarde voor groei- en energiewinning en voorkomt klachten zoals spierpijn, vermoeidheid en stress.

 • Magnesiumolie 100 ml – Permsal

  0 van 5

  Permsal Magnesiumolie 100 ml + 30 ml. Als je dit leest is de kans groot dat je een magnesiumtekort hebt. Magnesiumolie is een prima manier om dit tekort tegen te gaan en is goed te combineren met andere magnesiumsupplementen. Daarnaast is het natuurlijk heel fijn om even te ontspannen met een heerlijke massage. De olie is goed te combineren met cupping en bij elk flesje van 100ml krijg je er een kleiner flesje van 30ml van ons bij!

   12,45 Incl. BTW
 • Magnesiumolie 200 ml – Permsal

  0 van 5

  Permsal Magnesiumolie 200 ml + 50 ml gratis. Als je dit leest is de kans groot dat je een magnesiumtekort hebt. Magnesiumolie is een prima manier om dit tekort tegen te gaan en is goed te combineren met andere magnesiumsupplementen. Daarnaast is het natuurlijk heel fijn om even te ontspannen met een heerlijke massage. De olie is goed te combineren met cupping en bij elk flesje van 200ml krijg je er een kleiner flesje van 50ml van ons bij!

   16,45 Incl. BTW
 • Magnesiumolie 500 ml – Permsal

  0 van 5

  Permsal Magnesiumolie 500 ml + 100 ml gratis. Als je dit leest is de kans groot dat je een magnesiumtekort hebt. Magnesiumolie is een prima manier om dit tekort tegen te gaan en is goed te combineren met andere magnesiumsupplementen. Daarnaast is het natuurlijk heel fijn om even te ontspannen met een heerlijke massage. De olie is goed te combineren met cupping en bij elk flesje van 500ml krijg je er een kleiner flesje van 100ml van ons bij!

   27,95 Incl. BTW
 • Magnesiumolie 100 ml Sport – Permsal

  0 van 5

  Voor sporters is het essentieel om voldoende magnesium binnen te krijgen, zodat spieren en gewrichten goed herstellen na een training. Magnesium sportolie is een prima manier om dit tekort tegen te gaan en is goed te combineren met andere magnesiumsupplementen. Door de 3% DMSO, dat pijnstillend en ontstekingsremmend werkt, is de olie is heel goed bij plaatselijke klachten te gebruiken. Bij elk flesje van 100ml krijg je er een kleiner flesje van 30ml van ons bij!

   14,95 Incl. BTW
 • Magnesiumolie 200 ml Sport – Permsal

  0 van 5

  Voor sporters is het essentieel om voldoende magnesium binnen te krijgen, zodat spieren en gewrichten goed herstellen na een training. Magnesium sportolie is een prima manier om dit tekort tegen te gaan en is goed te combineren met andere magnesiumsupplementen. Door de 3% DMSO, dat pijnstillend en ontstekingsremmend werkt, is de olie is heel goed bij plaatselijke klachten te gebruiken. Bij elk flesje van 200ml krijg je er een kleiner flesje van 50ml ons bij!

   19,95 Incl. BTW

Magnesium olie kopen?

Permsal magnesiumolie wordt makkelijk opgenomen via de huid door de aanwezigheid van de lichaamseigen stof Magnesiumchloride. De magnesiumolie van Permsal kan makkelijk met de juiste hoeveelheid worden aangebracht door de spuitflacon en is verkrijgbaar in 100, 200 en 500 ml.

De beste manier om magnesium op te nemen is, naast via voeding, via de huid. Het nadeel van bijvoorbeeld magnesiumpillen is dat de pillen in het darmkanaal terecht komen en een groot gedeelte van het magnesium verloren gaat.

maps 053-432 84 24