Power band Heavy (45mm)

(6 reviews)

Power band Heavy (45mm)

(6 reviews)

De power band heavy tilt jouw training naar het volgende niveau! Het elastiek is ideaal in gebruik bij pull-ups, maar kan tevens goed gebruikt worden om met andere spiergroepen aan de slag te gaan! Een elastiek voor je hele lichaam dus.

18,95
- +
 • GRATIS verzending > €40,-
 • Laagste prijsgarantie
 • Zo t/m vr voor 21.30 besteld, morgen in huis
SKU: 8717624162558 Categorieën: , , Tag:
Premium sports gear
Gratis verzending vanaf €40,-
Laagste prijsgarantie
Zo t/m vr voor 21.30 besteld, morgen in huis

Beschrijving

Om jouw training naar het volgende niveau te tillen is een power band hét hulpmiddel! Het pull up elastiek is onder andere een goede hulp voor tijdens het optrekken aan een stang. Met het elastiek maak jij je oefeningen zwaarder of juist lichter. Vooral de fanatieke sporter en crosstrainer maakt veel gebruik van de power band.
Ook voor de power band geldt: the sky is the limit! Er zijn zoveel oefeningen te bedenken dat je de power band altijd wel in je training kan gebruiken.

Het heavy elastiek heeft een afmeting van 1040 x 4.5 x 45mm en is geschikt voor wanneer je zelf weinig tot geen pull ups kunt en veel hulp nodig hebt. Het elastiek helpt je omhoog, zodat je toch volle sets kunt maken en op je eigen tempo kunt werken naar een elastiek met lagere weerstand. Het heavy elastiek is absoluut ongeschikt om schouders of biceps te trainen, maar juist heel goed te gebruiken wanneer je bijvoorbeeld aan je eerste muscle up wil werken. Doordat het elastiek een hoge elastische kracht levert, kun je je focussen op techniek in plaats van kracht en zo sneller in de juiste beweging komen. Het elastiek is ook erg geschikt om benen en rug te trainen of om te gebruiken als extra uitdaging bij het bankdrukken. Het elastiek biedt een weerstand tussen de 23 kg en 54 kg.

Geschikte oefeningen:

 • Pull ups met veel assistentie
 • Good mornings
 • Banded bench press

Informatie over de power band heavy

 • Ook verkrijgbaar in light en medium
 • Ideaal om verschillende spiergroepen te vormen en te versterken
 • Erg handig om pull ups mee te oefenen
 • Makkelijk mee te nemen
 • Lengte: 1 meter
 • Merk: Matchu Sports

Power band oefeningen

Wil je aan de slag met de power band, maar ben je nog zoekende? Wij hebben fitness elastiek oefeningen voor je! Waarschijnlijk ken je een groot deel van de oefeningen al, je hoeft dan alleen nog maar het elastiek toe te voegen voor extra weerstand. De power bands zijn ook een perfecte toevoeging voor oefeningen zoals squats, kickbacks en push ups. Met de banden geef je deze oefeningen extra dimensie. Want naarmate je het elastiek verder uitrekt, hoe meer weerstand hij geeft. Hoe verder je dus uitdrukt tijdens de oefeningen, hoe zwaarder ze worden.

Ook bij oefeningen zoals pull ups en muscle ups is de power band een perfect hulpmiddel. Het pull up elastiek zal er bij deze oefeningen namelijk voor zorgen dat je oefeningen wat lichter worden. In het begin zal je merken dat je namelijk nog veel kracht nodig hebt en de techniek nog niet goed onder controle hebt. Als dit eenmaal wel het geval is en je meer kracht hebt kan je overgaan tot een lichtere band. Uiteindelijk heb je zelfs helemaal geen band meer nodig!

Extra informatie
Weerstand

23 – 54 kg

Kleur

Blauw

Dikte

45 mm

Lengte

1 meter

Weerstandsniveau

Heavy

Reviews Door Feedback Company

4.60 out of 5
9.20/ 10
6
6 review
 1. Anoniem

  UitstekendVoor zover prima product. Ik weeg 80 kg en geeft veel ondersteuning. Goed voor beginners. Als je wat getraind bent is het waarschijnlijk teveel ondersteuning.
 2. Angela Meyer

  Weestandsband 15 kg
  • Lang ! Dus veel bewegingsruimte
  Super !! Perfect om het bovenlijf te trainen. Squats, deadliften het kan allemaal hiermee.
 3. Charl Visser

  Super Strong
  • Strong
  • Great quality
  This is a fantastic product, I'm 187cm and I would say I train really hard, so really putting the resistance to the test haha, and it's been going very well, I will also order the Medium to do more excesses, because this one is super strong and really makes me work for it.
Andere suggesties…

Gerelateerd